Vsa naročila, oddana od četrtka, 27.4., dalje, bodo zaradi dopusta odposlana v sredo, 3.5.
Telefon: 080 18 01 9:00-16:00, pon-pet
Spletna fuzija d.o.o., Trpinčeva ulica 86, LJ

Skrbno izbrane sestavine//

Tabletke The Gold Pill vsebujejo mešanico naravnih sestavin, ki že tisočletja slovijo po svojih izjemnih učinkih na spolno pripravljenost moških in njihov spolni nastop. Kombinacija sestavin, ki je prelita v ta eliksir zdravja in o kateri si lahko več preberete spodaj, pa ni le učinkovita, temveč vam je pri nas dosegljiva tudi popolnoma brez zadrege in brez recepta.

Guarana
Paullinia cupana
Le kdo ne pozna guarane in njenega izjemno poživljajočega učinka, ki v spalnici pride še posebno prav.
Rožni koren
Rhodiola Rosea
Rožni koren, poznan tudi kot Golden Root, se uporablja predvsem kot sredstvo za okrepitev erekcije, boljši spolni nastop in kakovost sperme.
Koromač
Foeniculum vulgare
Koromač je slovenskim ušesom v kulinariki dobro znan, le malokdo pa ve, da ga ponekod uporabljajo tudi za boljši spolni nastop in kot poživilo.
Gozdni koren
Angelica archangelica
Že stoletja pred našo dobo se je uporabljal kot sredstvo proti kugi, dandanes pa ga uporabljajo predvsem za krepitev živčnega sistema.
Kola
Cola acuminata
Kola je znana po svojem poživljajočem učinku na telo in duha, saj vsebuje obilico kofeina ter drugih blagodejnih učinkovin.
Ginseng
Panax Ginseng
Panax Ginseng se uporablja kot sredstvo za zdravljenje impotence, mnogi pa ga čedalje pogosteje uporabljajo tudi kot afrodiziak.
Maca
Lepidium meyenii
Tudi maca je že od nekdaj znana kot močan afrodiziak, vendar pa so v zadnjem času v ospredje stopile tudi njene poživljajoče lastnosti.
Kakovost spolnih odnosov vpliva na kakovost življenja

V spolnosti uživajte kot še nikoli!

Naroči