Vsa naročila, oddana od četrtka, 27.4., dalje, bodo zaradi dopusta odposlana v sredo, 3.5.
Telefon: 080 18 01 9:00-16:00, pon-pet
Spletna fuzija d.o.o., Trpinčeva ulica 86, LJ

Seks tableta

Seks tableta je eno izmed najpogosteje uporabljenih sredstev za boljši seks. Tako imenovana modra tabletka se za mnoge smatra kot najboljša rešitev, saj je poznana kot najlažji način za pridobitev trše erekcije s katero si posamezniki običajno prizadevajo za daljši seks med katerim bi lahko zadovoljili partnerja, navsezadnje pa tudi sebe. Do pred kratkim je veljalo prepričanje, da  se lahko spolni nastop, velikost penisa, obseg penisa in trdota penisa izboljšajo samo z operacijo, vendar pa se je v zadnjih desetih letih situacija drastično spremenila. Seks tableta pa je bila tista, ki je poskrbela za razliko. Znanstveniki so namreč odkrili, da se lahko velikost, trdota in obseg penisa povečata s povečanjem količine krvi, ki priteče vanj.

Povečanje penisa

Strah, da je penis videti premajhen ali pa ga partnerka občuti kot takega je bolj pogost kot si morda mislite, saj je prevladujoč dejavnik pri slabem seksu. Raziskave so pokazale, da je penis moških, ki svoj spolni ud dojemajo kot majhnega, pravzaprav povsem normalne velikosti. Študije so prav tako pokazale, da ima večina moških popolnoma napačno predstavo glede normalne velikosti penisa. Povprečna velikost falusa se tako giblje med 8 in 13 cm v mlahavem stanju ter med 13 in 18 cm v nabreklem stanju. Nenormalno majhen penis se tako smatra za tistega, ki je v nabreklem stanju manjši od 8 cm, vendar pa se lahko popolnoma zadovoljiv spolni odnos doseže tudi s slednjim – le dovolj trd mora biti, za kar pa je tukaj v primeru, da narava zataji, erekcijska tableta.

Tablete za boljšo erekcijo

Vsi poznamo najbolj znano modro tabletko na recept v slovenskem prostoru, ki je širom sveta poznana tudi po drugih imenih, vendar pa prav vse različice omenjenega zdravila druži dejstvo, da so narejene iz sildenafila. Poleg slednjega, sta pogosti sestavini seks tablet tudi tadalafil ali vardenafil ter avanafil, vendar pa se je za prav vse v kliničnih raziskavah izkazalo, da lahko povzročajo glavobole, rdečico, prebavne motnje, zamašen nos, okvare vida, v nekaterih primerih pa lahko pripelje celo do kapi, izgube sluha in resnega padca krvnega pritiska ter trajnih poškodb penisa.

Tabletke za zdravljenje erekcije brez nevarnih učinkovin

Na spletu je moč najti veliko prodajalcev erekcijskih tablet na recept, ki jih ponujajo brez recepta in po nižji ceni. To so običajno prevaranti, ki svoje bogastvo gradijo na težavah drugih ljudi, zato jim ne nasedajte in ne kupujte od takšnih distributerjev, saj njihovi izdelki vsebujejo sumljive in pogosto neučinkovite sestavine, ki vas bodo le udarile po žepu, vašo erekcijo pa pustile mlahavo ali celo v slabšem stanju kot prej. Dejstvo je, da so seks tablete na recept dosegljive le tako – na recept, zato si prihranite težave in raje odštejte malce več denarja – če vas le ne skrbijo njihovi resni stranski učinki. V primeru, da pa si želite izdelkov, ki so popolnoma naravni, nimajo nevarnih stranskih učinkov, delujejo dolgo časa in poskrbijo za dolgo časa trajajoče, trdne in močne erekcije, ki so vam dosegljive popolnoma brez recepta, se raje obrnite na zeliščne tablete, ki so odlična alternativa seks tabletam na recept.

Zakaj so alternative boljše od zdravil na recept?
  • na voljo brez recepta
  • cenovno ugodne za vsak žep
  • brez zadrege pri zdravniku ali v lekarni
  • popolnoma naravne
  • ne vsebujejo sintetičnih učinkovin, kot so sildenafil, tadalafil, avanafil in vardenafil
  • blagodejni učinki, ki trajajo dolgo časa
  • brez zaviralcev erekcije
  • brez nevarnih stranskih učinkov
  • vsebujejo mešanico sestavin s tradicijo zdravljenja in lajšanja spolnih bolezni
Boljši seks – resničnost ali utvara?

Seks naj bi bil pravzaprav le aktivnost, ki je rezultat delovanja skupka telesnih funkcij, namenjen širjenju vrste. Dandanes je postal najpogostejše sredstvo užitka, zato velja kakršnakoli okvara, ki lahko izvajanje slednjega omeji, za pravo katastrofo. K temu lahko še dodatno prispevajo fizični in psihični vzroki, zaradi katerih lahko posameznik misli, da ni dovolj dober za partnerko in tako le še prispeva k poslabšanju težave. Tableta za seks, ki jo mnogi uporabljajo za utrjevanje erekcije in podaljševanje spolnega odnosa je namenjena odpravljanju ravno takšnih tegob, saj lahko z njo uporabnik pridobi tudi boljšo samozavest in se tako reši večjega dela težave.

Kakovost spolnih odnosov vpliva na kakovost življenja

V spolnosti uživajte kot še nikoli!

Kupi zdaj!

Telefon
080 18 01
Naslov
Spletna fuzija d.o.o., Trpinčeva ulica 86, LJ
Email
info@thegoldpill.si