Vsa naročila, oddana od četrtka, 27.4., dalje, bodo zaradi dopusta odposlana v sredo, 3.5.
Telefon: 080 18 01 9:00-16:00, pon-pet
Spletna fuzija d.o.o., Trpinčeva ulica 86, LJ

Pogoji poslovanja

1. Naročilo

V roku 24-ih ur po oddaji naročila kupec prejme potrdilo o nakupu na elektronski naslov ali mobilno številko, ki jo je podal med postopkom nakupa. Morebitne preklice naročil se lahko sporoči v roku ene (1) ure od oddaje naročila na spletni strani ponudnika, na elektronski naslov info@thegoldpill.si. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila, pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in ponudnikom (MMG CREX Limited) nepreklicno sklenjena. Ko je pogodba o nakupu enkrat sklenjena, je le ta shranjena na sedežu ponudnikovega podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 8. in 16. uro.

Ponudnik izdelek/ke v obljubljenem roku zapakira in odpošlje. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13. ure, se pošiljko z izdelki odpošlje še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13. uri, se pošiljko odpošlje naslednji delovni dan. Med vikendi in prazniki ponudnik ne posluje, zato so naročila, oddana v tem času, obdelana v ponedeljek, oziroma prvi delovni dan po prazniku.

2. Dobavni rok in dostava

Ponudnik bo blago dostavil v dogovorjenem roku 1-4 dni.  Pošiljka običajno prispe že en (1) dan po odpošiljanju. V primeru, da kupec pošiljke z izdelki ne prejme v dogovorjenem roku, mora to sporočiti ponudniku na naslov info@thegoldpill.si. Ponudnik pošlje pošiljko priporočeno z odkupno vrednostjo. V primeru nakupa ene škatlice, znaša poštnina 2,50€. Pri nakupu dveh škatlic in več je poštnina brezplačna.

3. Plačevanje

Pri načinu plačevanju so omogočene sledeče možnosti:
– plačilo s kreditno kartico
– plačilo preko sistema PayPal

4. Popusti

Količinski popusti so navedeni pri naročilnem obrazcu. Poštnina je brezplačna pri nakupu dveh škatlic ali več.

5. Pravica od odstopa nakupa in vračilo blaga

Kupec ima pravico, da neuporabljeno blago vrne brez kakršnekoli odškodnine. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov info@thegoldpill.si, blago pa vrniti v nadaljnjih 30-ih dneh.

5b. Posebna pravica od odstopa nakupa (garancija na povračilo denarja)

Ponudnik nudi garancijo na povračilo denarja, če kupec z blagom ni zadovoljen. V tem primeru je kupec zavezan v roku 15-ih dni od nakupa ponudnika obvestiti o reklamaciji. Ta je veljavna le, če od prvotno kupljenega blaga manjka le ena kapsula. O želenem vračilu nas obvestite na info@thegoldpill.si

6. Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

7. Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov kupca. Ponudnik osebne podatke uporabi izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Kupčevi podatki ne bodo v nobenem primeru predani nepooblaščenim osebam.

MMG CREX Limited
15 Osborne Street
Newton Abbot TQ12 2DJ
Velika Britanija

Email: info@thegoldpill.si

Telefon
080 18 01
Naslov
Spletna fuzija d.o.o., Trpinčeva ulica 86, LJ
Email
info@thegoldpill.si