Vsa naročila, oddana od četrtka, 27.4., dalje, bodo zaradi dopusta odposlana v sredo, 3.5.
Telefon: 080 18 01 9:00-16:00, pon-pet
Spletna fuzija d.o.o., Trpinčeva ulica 86, LJ

Mnenja kupcev//

Preberite si številna mnenja naših zadovoljnih kupcev
** Mnenja uporabnikov niso tipična, ampak individualna mnenja in lahko varirajo od osebe do osebe! Ni nujno, da bo izdelek na vaše telo deloval enako učinkovito, kot so nam sporočile nekatere stranke. Spodnja mnenja so rezultat edinstvenih okoliščin uporabnikov in na njismo vplivali na nikakršen način. Čas začetka in trajanje delovanja izdelka sta odvisna od primera do primera.

Bil sem zelo skeptičen kako bodo vplivale na moje življenje, ampak so se zelo izkazale. Hvala vam.

Anonimen01.01.2019

The Gold Pill so najboljše na trgu in pri meni držijo res dolgo časa!

Anonimen29.11.2018

The Gold Pill uporabljam že več kot 5 let in lahko rečem, da so bolj učinkovite od modrih tabletk na recept. Odlične, nikoli ne razočarajo...

Anonimen24.11.2018

Res sem bil v dvomih, če bodo delovale, ampak lahko rečem samo VAU.

Anonimen08.11.2018

Živjo! Tablete kupujem že petič in rade volje povem, da delujejo, zato se vam še enkrat zahvaljujem.

Anonimen06.11.2018

Star sem 49 in sem preizkusil že več erekcijskih tablet, ampak sem pri vsaki opazil kakšno neprijetno napako. Po The Gold Pillu se vedno počutim odlično. Res mi je dvignila samozavest in spolno slo.

Anonimen05.11.2018

S spolnostjo nisem imel težav, dokler nisem izvedel, da imam raka na prostati. Po hormonski terapiji, ki je traja 2 leti, in po 37 radioterapijah nisem mogel več dobiti erekcije. Zdravnik mi je predpisal najbolj znano modro tabletko na recept s katero mi je penis otrdel, ampak zadeve vseeno nisem mogel izpeljati do konca. Gold Pill mi je pomagal in ga jemljem redno, ker lahko le tako seksam. Super zadeva!

Karel14.10.2018

Dam mu 5 zvezdic. V pol ure sem pripravljen na akcijo in traja zelo dolgo.

Jaka01.10.2018

Do sedaj se je ta izdelek izkazal. Uporabljam ga že dve leti.

Anonimen28.09.2018

Naročilo oddam enkrat na mesec. Odlične so za uporabo ob posebnih priložnostih in če si živčen. Vedno da dobre rezultate.

Anonimen28.09.2018

The Gold Pill uporabljam že nekaj let in je precej bolj učinkovit kot modra tabletka na recept. Zelo zadovoljujoče in nikoli ne razočarajo. The Gold Pill uporabljam že nekaj let in je precej bolj učinkovit kot modra tabletka na recept. Zelo zadovoljujoče in nikoli ne razočarajo.

Anonimen04.09.2018

Sprobal sem že nekaj tablet, ampak ni nič tako dobro kot The gold Pill. So najboljše na trgu. Pred kratkim sem jih prvič uporabil in so zelo dobre. Po nekaj dneh sem bil še vedno navdušen nad njimi. Sprobal sem že nekaj tablet, ampak ni nič tako dobro kot The gold Pill. So najboljše na trgu. Pred kratkim sem jih prvič uporabil in so zelo dobre. Po nekaj dneh sem bil še vedno navdušen nad njimi.

Anonimen23.08.2018

Odličen izdelek, ki me nikoli ne pusti na cedilu. Odličen izdelek, ki me nikoli ne pusti na cedilu.

Anonimen07.08.2018

Imam erektilno disfunkcijo, ampak sem drugače zdrav. Star sem 72, ampak še vedno aktiven. Zaradi tabletke! Imam erektilno disfunkcijo, ampak sem drugače zdrav. Star sem 72, ampak še vedno aktiven. Zaradi tabletke!

Anonimen29.07.2018

Odličen izdelek. Nikoli me ne razočara. Z njo se lahko res zabavam. Odličen izdelek. Nikoli me ne razočara. Z njo se lahko res zabavam.

Anonimen13.07.2018

Odlična tableta, če ne najboljša na trgu. Sem preizkusil tudi druge, ampak sem bil razočaran. To je edina tableta, da nima stranskih učinkov, naslednji dan me ne boli glava in zato priporočam tableto. Saj so na internetu tudi druge, cenejše variante, ki so po mojem samo ponaredki in vem, da ne delujejo, ker sem jih sprobal. Najboljši rezultati. Vem, ker jih kupujem že dve leti.

Renato20.06.2018

Star sem 61 let in sem imel pred Gold Pillom velike težave s trdoto. Pred kratkim sem jih prvič uporabil in so takoj delovale. Naslednje dni sem bil lepo trd, ko sem hotel in je bilo super.

Jan12.06.2018

Tablete sem preizkusil že enkrat prej in so absolutno najboljše. Zdi se mi kakor da so modre tabletke na recept proti tem amaterske. Včasih je bila moja samozavest na nuli in ko enkrat dobiš ta občutek, te spremlja kar naprej... ko vzamem tabletko, se mi zdi kakor da sem krotilec kač!

Pavel27.05.2018

Res učinkuje kot pravijo. Dolgo časa nisem bil tako trd. Res učinkuje kot pravijo. Dolgo časa nisem bil tako trd.

Mihael23.05.2018

To je moje drugo naročilo, vmes je preteklo že nekaj časa. Prvo škatlico sem porabil postopoma, da bi stestiral kako deluje, pa tudi zato, da bi jo uporabil samo za popestritev. Zdaj bom postal nekoliko bolj radodaren do sebe, ker mi je tabletka všeč. Dobro deluje na mojo samozavest.

Alen16.05.2018

The Gold Pill zdaj uporabljam že od leta 2016 in danes ga bom spet naročil. To je odličen izdelek, ki me še ni pustil na cedilu. Sem v sedemdesetih, partnerka pa v petdesetih pa imava še vedno odličen seks. Prepričan sem, da brez teh tablet nebi bilo tako. Rade volje jih priporočim naprej!

Peter04.05.2018

Pokonci je bil celo noč in še naslednji dan bi lahko seksal pomoje cel dan, pa je bila moja partnerka preveč zmatrana. Nisem mogel verjeti, to se mi še ni zgodilo, da bi lahko seksal tako dolgo in hotel še. Navdušen sem in sploh mi ni jasno kaj točno v njih deluje, ker so naravne, ampak deluje. Definitivno priporočam!!!

Samo4.05.2018

To so prve tabletke, ki sem jih sprobal, da bi popravil svojo erekcijo. Problem je bil v tem, da tudi ko sem bil vzburjen, včasih kar ni hotel vstati. Ne morem jih primerjati z nobenimi drugimi, ker so to edine, ki sem jih sprobal, ampak sem vesel, da mi ne bo treba iskati drugih, ker so mi te pomagale. Jaz osebno jih priporočam.

Vid20.04.2018

The Gold Pill je že nekaj časa predno sem jih jaz probal, probala moja punca. Ona jih je tudi naročila in tabletko sva vzela oba. Nisem imel nič proti, saj vsebujejo same odlične sestavine in vedel sem, da mi ne morejo škoditi. Nisem pa vedel, da bodo tako odlično učinkovale name! Resnično sem več kot navdušen! Naslednjič bom verjetno jaz tisti, ki jih bom naročil.

Žan13.04.2018

The Gold Pill tabletke so mi dale samozavest, da sem se upal partnerju seksualno približati, brez strahu, da ne bi zmogel. Moj strah pred intimnostjo je na začetku najine zveze oviral užitek. Čeprav sem pridobil izkušnje in samozavest v spalnici, še vedno uporabljam The Gold Pill tabletke, ker mi dajejo občutek kot, da sem super heroj in zmorem vse.

Borut6.04.2018

To je moje tretje naročilo in vsekakor ne zadnje. Žena se me kar ne naveliča sedaj, ko erekcija lahko traja tudi ure. Trikrat na noč sedaj ni nič čudnega. Nimam nobenih stranskih učinkov in počutim se veliko boljše in ponovno podoben samemu sebi.

Erazem30.03.2018

Sem že v penziji in z ženo sva se dolgo veselila časa, ko bova lahko uživala v prostem času. No, sedaj ga imava dovolj, vendar so z erekcijo včasih lahko težave. The Gold Pill mi pri tem uspešno pomaga. Seksava kot najstnika in nisva se še naveličala, tabletke me pa tudi še niso pustile na cedilu in za to sem resnično hvaležen.

Zdravko23.03.2018

Preživel sem odličen teden in za to se moram zahvaliti tem čudežnim tabletkam. Name skorajda nič ne deluje, zato nisem veliko pričakoval, ko sem jih kupil ampak oh joj kako sem se motil. S tabletkami sem bil tako trd, da sem še sebe presenetil. Punca pa je bila itak navdušena.

Peter9.03.2018

Izkušnjo delim, ker si želim dobiti dve brezplačni tabletki. Kljub temu, pa moram tabletke resnično pohvaliti. Kupujem jih že kar lep čas in meni pomagajo. Ne vem ali gre za placebo ali so resnično tako dobre, ampak do sedaj sem jih že kar nekaj preizkusil in so te edine, ki meni osebno ustrezajo.

Martin2.03.2018

Žena mi je kupila tabletke kar tako malo iz radovednosti. Ubistvu sem jih dobil za miklavža in jih do predkratkim še nisem uspel sprobati. Kaj naj rečem, pomoje sem čakal predolgo. Tudi žena se strinja, da je bilo odlično. Sva navdušena nad njimi.

Taj23.02.2018

Tabletke sem kupil za punco, ker zadnje čase ni bila zainteresirana za seks. Vzel sem jo tudi jaz. Ne vem ali naju je navdušila tabletka ali dejstvo, da sva jo sploh vzela, ampak bilo je super. Nisem prepričan, če jih bom še kupil, saj jih še ne potrebujem, jih pa z veseljem priporočam naprej.

Rok16.02.2018

Ne vem ali naj bom vesel ali ne, da mi brez teh tabletk sploh ni več zanimivo seksati. Prav navduši me, ko vidim, da moj korenjak vstane in zdrži v takem stanju tako dolgo kot si sam želim. Tudi žena se strinja, da je bil tale nakup eden izmed boljših.

Matevž9.02.2018

Tablete uporabljam že skoraj eno leto. Odkar sem imel nekaj let nazaj operacijo, sta moja samozavest in vzdržljivost močno padli, kar je potem posledično povzročilo še večji stres in pritisk, da moram opraviti dobro. Priporočil mi jih je prijatelj. Večno mu bom hvaležen za to. Sedaj imam vzdržljivost in samozavest dvajsetletnika.

Goran2.02.2018

Pri meni je trajalo kar nekaj časa predno so prijele, tako da sem že mislil, da name ne bodo delovale. Ko pa so končno začele delovati, pa so delovale zelo dolgo časa. Sem zadovoljen.

Mare19.1.2018

Od prijateljice sem izvedela, da lahko te tabletke jemlejo tako ženske kot moški, zato sva jih s partnerjem naročila in vzela vsak eno. Želela sva jih preizkusiti, ker zadnje čase nisem imela tako zelo močne spolne želje kot prej. Nimam pojma ali je bil placebo ali ne, ampak sva doživela najboljšo noč najinega življenja. Trajalo je celo noč, on je bil trd celo večnost, jaz pa sem bila nenasitna. Nama so bile zelo všeč.

Mojca12.01.2018

Sem v poznih šestdesetih letih in to je moje četrto naročilo. Meni so odlične. Sicer sem imel zaradi njih malo zamašen nos, drugače pa nobenih drugih stranskih učinkov.

Tone22.12.2017

Nimam punce in nisem poročen, ampak, ko rabim tabletke, sigurno posežem po teh. Do sedaj me še niso pustile na cedilu. Sem z njimi zelo zadovoljen.

Jan15.2.2017

Kaj naj rečem, presegla so moja pričakovanja. Z ženo sva se počutila kot dvajsetletnika spet, pa imava otroke, ki so starejši kot to. Super male zlate tabletke. Še jih bom naročil.

Andrej8.12.2017

Obožujem te tablete! Se moram kar nazaj držati, da jih ne kupujem preveč, ker tako poceni pa res niso. Ampak delujejo in čeprav bi bilo morda dovolj pol tabletke, jaz vzamem celo. In zdržim celo noč. Noro!

David1.12.2017

Najprej nisem bil prepričan, če si jih želim kupiti, pa sem se potem vseeno odločil za nakup. Do sedaj so vsakokrat prispele hitro in varno preko pošte in danes opravljam že tretji nakup. Meni pomagajo in jih ne menjam več.

Žiga24.11.2017

Pozdrav vsem. Sprobal sem že več različnih tablet in te me nikoli ne pustijo na cedilu. Nikoli nisem imel nobenih stranskih učinkov. Ravno grem na počitnice in sem jih naročil, da mi jih ne bi slučajno zmanjkalo. Še naprej ostanite kvalitetni. Hvala.

Polde17.11.2017

Te tablete so fantastične. Trd sem v 20 minutah in kar traja in traja. Ne boste razočarani, moja žena tudi ni haha. Priporočam vsem, ki bi radi hitro potešitev, upam da bodo pri vas delovale enako kot pri meni. Še naprej jih bom kupoval, hvala vam.

Roman10.11.2017

Za The Gold Pill sem izvedel preko znanca. Najprej sem malo dvomil v celotno zadevo, potem pa sem zadevo sprobal in videl, da res deluje. Erekcija trda kot kamen in moram reči, da se pri 60ih bolj zabavam in sem bolj aktiven kot kadarkoli prej, razen morda kot najstnik. Saj veste kaj mislim... Še jih bom kupoval in zadovoljen sem, da sem izvedel za vaš proizvod.

Manuel3.11.2017

Sem naročil že dvakrat. Prvič me je bolela glava in sem naslednjič vzel samo pol tablete. Učinek ni bil isti. Sem vas klical in ste mi povedali, da zato ker nisem pil vode zraven. Sem rekel, da bom probal še enkrat in je bilo v redu. Tablete so delovale kot strela in imam za porabiti še dve, nato jih spet naročim.

Darjan27.10.2017

Tableti Gold Pill lahko naredim samo reklamo. Priporočil sem jo že vsem pivskim kolegom. Odlična stvarca za miške. So veliko bolj poskočne tudi one, če jo vzamem. Zmerom delujejo in odkar jih jemljem s prijateljčkom še nisem imel težav.

Ambrož20.10.2017

Odlična zadevica, ki vedno poskrbi za dobre zabave o katerih si kot mladenič še sanjati nisem upal. Odlična stvar za eksperimentiranje z novimi položaji in večjimi zabavami, pri katerih ti trdota, vzdržljivost in dober nastop pridejo še kako prav.

Biki13.10.2017

Preprosto deluje, vrhunska stvar, ki jo bom še naprej kupoval. Boljša potenca, trši penis, v postelji stokratno izboljšanje. Priporočam!

Radko6.10.2017

Tabletke sva preizkusila skupaj z ženo. Prvič sem jaz vzel celo, pa mi je bila premočna, imel sem glavobol. Naslednjič sva vzela oba pol in je bil občutek fantastičen. Erekcija je trda kot kamen, žena je bila bolj poskočna (čeprav je lahko to psihološki učinek) in mokra, jaz sem zdržal dlje, oba sva bila vzburjena in sva doživela čudovit orgazem. Vsakič, ko si zaželiva kaj drugačnega, spet vzameva tableto.

M&M22.09.2017

Gold Pill sem kupil že drugič. Niso me razočarale. Tablete mi vedno naredijo dobro erekcijo, zato sem z njimi res zadovoljen in jih bom kupoval še naprej. Lahko samo priporočam!

Milan Z.8.09.2017

The Gold Pill so mi pomagale že odkar sem jih sprobal, zato sem tudi jaz postal vaš redni uporabnik. Prejšnji teden sem si jih spet kupil, zato vam pišem, ker še nikoli nisem dal ocene zanje. Tablete mi pomagajo in imam o njih samo lepe besede, zato jih priporočam tudi drugim. Pošiljka zmerom prispe hitro, zato sem z vami zadovoljen na vseh področjih. Kar tako naprej.

Štefan1.09.2017

Tabletke so neverjetne. Odkar uporabljam, nimam nikoli nobenega problema s trdo erekcijo. Moja žena je zadovoljna kot še nikoli. Kar je tudi pomembno, ni nobenih stranskih učinkov. Top.

Damjan25.08.2017

Tale Gold Pill je super zadevca, ki jo jemljem že nekej let. Začel sem kar tako iz firbca, samo sem pa videl, da ugodno vpliva na mojo erekcijo in da je precej bolj trda, tako da z ženo nimava več težav prijatelja spraviti pokonci. Kaj naj še rečem - dobra roba in dober rezultat, zato jih bom še naprej kupoval.

Srečo18.08.2017

Moram reči, da je preprosto ODLIČNA!!! Predvsem v vzdržljivosti in ohranjanju erekcije.Neverjetno. Sigurno tudi povzroča ta kapsula zakasnitev izliva. Po zelo dolgem času sem bil kot car, kljub mojim 63-tim letom. Partnerki je trikrat prišlo, prej kot meni enkrat. SUPER...

Dušan11.08.2017

Lep pozdrav, sem reden naročnik vašega izdelka The Gold Pill. Z izdelkom sem zadovoljen. Pri uporabi je treba biti pozoren, da ni alkohola, ker efekt ni tak kot brez. Kljub starosti s tabletko brez problema zadovoljim mlajšo partnerko. Še naprej bom vaš reden naročnik.

Darjan4.08.2017

Sex kot v najstniških letih. Libido drži še dolgo v nov teden.Tudi v sveži zvezi odlično deluje. Ženske so navdušene in lahko še in še, pa še kar paše, ni utrujenosti.

Robert28.07.2017

The Gold Pill so vredne svojega denarja in imena. Zlata tabletka, ki prinese zlato erekcijo pa tudi zlato ženo. V šestdesetih sem zdaj kar vesel, da ne živim več z otroci, da si lahko večkrat privoščiva zabavo v dvoje. Morem reči, da se mi v penziji kar dobro godi...

Kori21.07.2017

Zelo fajn izdelek, ki me nikoli ne razočara. Priporočil sem ga še vsem prijateljem, tako da se zdaj kar zberemo na kup in si skupaj naročimo, pa dobimo še popust za veliko naročilo. Žene zadovoljne, moški zadovoljni, prodajalec zadovoljen - ni greške...

Stanko14.07.2017

Trda erekcija, daljši spolni odnos, boljša pripravljenost...tabletke obljubljajo vse to, ampak jaz sem lahko izkusil samo rdečico, glavobol pa trdo erekcijo. Sem bil razočaran, ker sem mislil, da bom lahko s tabletko res uporabil tudi za kakšno seks seanso. Ko pa pride do izliva, je pač konec, erekcija uplahne...

Primož C.7.07.2017

Fajn izdelek s katerim se v postelji zmeraj dobro znajdem. Všeč mi je, da ko pustim mnenje, dobim 2 zastonj tabletki. Zadnjič mi je to povedala deklica na blagajni pa vam zato pišem, ker mislim, da je ta izdelek res super. No, saj drugače se nebi stalno vračal nazaj ponj. Tudi žena pravi, da sem se spremenil odkar jo jemljem - imam več samozavesti, ko imam pa boljšo erekcijo!

Zlatkec30.06.2017

Tablete, ki dobro prevetrijo spalnico! Odkar jih imam še nisem slabo seksal, ker poskrbijo, da je moj korenjak vedno pripravljen na akcijo, pa čeprav nisem več med najmlajšimi...Pohvaliti moram tudi prodajalke, ker so zmerom prijazne in mi ni nikoli zoprno pred njimi. Pa tudi za pogledat so fajn...

Anton23.06.2017

Odlična rešitev za vse, ki jim EMŠO določa višjo starost, pa bi še zmerom radi uživali v spolnosti. Mene tablete še niso razočarale, vesel sem, da lahko od njih vedno dobim tisto kar pričakujem. Dekleta, ki me postrežejo v prodajalni so vedno dobre volje, zato se zmerom rad vračam v trgovino in nikoli mi ni nerodno kot ti je pogosto v lekarni, ko moraš tam razlagati o svojih problemih.

Zadovoljen in zadovoljen16.06.2017

The Gold Pill so super tablete in vem zakaj se tako imenujejo. V poznih letih je močna in trda erekcija res vredna več kot zlato. Ker sem nekaj let po šestdesetem izkusil precejšnje težave na tem področju, prej pa sem bil pri seksu vedno zelo aktiven, sem skoraj izgubil voljo do življenja. Brez heca. Preizkusil sem vse kar je na trgu in moram reči, da me te tablete še nikdar niso pustile na cedilu, zato jih ne morem prehvaliti.

Srečko8.06.2017

Noro, priporočam! Sem bil na modri tabletki predpisani s strani zdravnika, ampak sem vseeno sprobal še tole zadevo. Moram povedat, da deluje in mi je celo bolj všeč, ker z njo ne boli glava, k zdravniku mi ni treba, deluje pa ravno tako.

Zadovoljni uporabnik Rudi2.06.2017

Zadevo sem sprobal bolj kot ne iz firbca, ampak že po prvi kapsuli je bila moja draga čisto paf (v pozitivnem smislu). Zdaj vem zakaj se tablete tako imenujejo - ker so res vredne zlata!

Zdravko26.05.2017

The Gold Pill sem včeraj kupil prvič in sem ga takoj preizkusil. Po 15 minutah se mi ni zdelo nič drugače kot ponavadi. Po pol ure sem dobil normalno erekcijo, ker sem se z žensko spravil k stvari, ampak potem je bil učinek neverjeten. Zdržal sem dlje kot ponavadi, tako da je bila moja boljša polovica lepo potešena, jaz sem se počutil kot kralj in tudi po koncu seksa bi lahko še zmerom nadaljeval z akcijo, ker sem bil še precej trd. Zadovoljna je bila tudi partnerka, ker sva imela zvečer še eno akcijo hehe

Blaž K.19.05.2017

Z ženo imava zaradi teh tablet že nekaj časa veliko bolj poskočno življenje. Še vedno je za manjkrat kot bi želel, ampak zaradi tablet The Gold Pill vem, da bova takrat, ko se bova lotila seksa, veliko bolj uživala. Odkar ga jemljem imam trde in pokončne erekcije, pa opazil sem, da tudi dlje zdržim.

Janez E.14.05.2017

The Gold Pill sem čakal dolgo časa in končno jih spet imate, tako da sem jih vzel kar na zalogo. Nikoli se ne ve. Odkar jih jemljem, sem opazil drastično izboljšanje erekcije, ki je pri mojih šestdesetih že kar pešala, predvsem s trdoto sem imel nekaj težav. No, zdaj jih nimam več in sem z njo neverjetno zadovoljen, zato priporočam.

Robi29.04.2017

The Gold Pill so res tablete vredne zlata, ker so mi pomagale v že marsikateri zoprni situaciji v spalnici. Sem redni kupec in moram rečt, da mi ni žal niti centa, ki ga dam za te tablete. S trdim nimam več težav, pa zdržim dlje časa, tako da same lepe besede.

Tim21.04.2017

The Gold Pill sem preizkusil, ker vam je zmanjkalo tablet Raging Bull. Najprej sem bil zelo razočaran, potem pa mi je vaša sodelavka predlagala naj poskusim s temi in nisem bil prepričan, ker sem bil na RB že navajen in so mi bile všeč. Saj veste kako je to, ko se na nekaj čisto navadiš... No skratka, ko sem prvič vzel TGP sem bil precej presenečen. Učinek je bil enak kot pri Raging Bull, če ne še boljši, ker me potem ni nič bolela glava, tako da res priporočam. Zdaj mi je vseeno, če RB ne bo več, ker vem, da se lahko zanesem na Gold Pill.

Albert7.04.2017

Nekaj časa sem bil kar depresiven, ker se nikakor nisem mogel pripraviti do tega, da bi imel trd penis. V glavi je že vse štimalo, tako da to ni bila težava, samo so me pa očitno doletela leta. The Gold Pill sem sprobal iz radovednosti - takrat, ko je človek res obupan pač preizkusi vse - in moram reči, da ni bilo nobenih majhnih sprememb, ampak je šla erekcija takoj iz slabega v odlično. Če bi jih nehali prodajati, bi se mi podrl svet in prepričan sem, da česa drugega nebi mogel več podariti, tako da vam želim, da bi še dolgo ostali na trgu.

France31.03.2017

Hehe, sem moral zbrati kar nekaj poguma, da sem preizkusil tablete, ker se mi je zdelo da ali ne bodo delovale ali pa v njih zagotovo niso samo zelišča, tako kot piše. No, težko priznam, da so tablete name učinkovale odlično. Na škatlici sem prebral, da so res narejene iz zelišč in po drugi strani se mi zdi to smiselno...saj so včasih že naši dedki imeli kakšno tako malo skrivnost. No, kakorkoli - moj penis je trd, zdi pa se mi, da zdržim dlje časa in sem zato tudi bolj zadovoljen pri seksu. Včasih je pa kar fajn poskusiti kaj novega.

Luka F.24.03.2017

The Gold Pill me niso še nikoli pustile na cedilu, zato se ponje vračam vedno znova - že več let. Ne vem zakaj bi si govoril, da nimam težave, ko pa vsi vemo, da se s starostjo določene stvari pač malce pokvarijo in vesel sem, da jih lahko rešim na tako preprost način!

Zdravko17.03.2017

Definitivno je nekaj na teh tabletah. Vse, kar lahko rečem je, da deluje. Po seksu sem malo dehidriran, ampak nič dramatičnega.

Slavko10.03.2017

Z ženo sva si tablete privoščila za najino 10. obletnico, ker sva jih dobila za hec kot darilo. Moram povedati, da sva jih dosegla šele 40, pa se nama ni zdelo, da kaj takega rabiva v spalnici, ampak je bil najin seks tisti dan še veliko boljši kot sicer, sploh ker sem jaz lahko zdržal dlje časa, in je bila tudi ona bolj zadovoljna in energična. Slišal sem, da če pustiš mnenje, naslednjič dobiš kakšno tableto zastonj, tako da vam sporočam, da so tablete res fajne!

Mario1.3.2017

Tele pa res delajo kot šus. Zdržim več rund zaporedoma. Super zadeva, če imate mlajšo ljubico. hahaha

Vlado24.02.2017

Težav tam spodaj sicer nimam, sem pa že v letih in sem iskal nekaj za dodatno pomoč. Sprobal sem že kar nekaj tablet, ki obljubljajo nemogoče, a moram povedati, da so tele najboljše. Zdržim dlje in tudi trd ostanem dlje časa. Po njih pa me ne boli glava, kot po kakšnih drugih, ki sem jih v preteklosti preizkusil.

Milan17.2.2017

The Gold Pill sem začel jemati šele pred nekaj časa, ko mi jih je svetoval prijatelj. Moram priznati, da sem že kar v letih in nisem več tako aktiven kot včasih, ampak takrat, ko pa sem, imam rad, da je vse po reglcih. Te tablete naredijo točno to kar je rekel moj kompanjon in jih lahko svetujem takim kot sem jaz. Ni razloga, da bi v starih letih imeli slabšo trdoto, jaz pa lahko tabletke samo pohvalim.

Slavko10.02.2017

Te zlate tabletke smo preizkusili že vsi prijatelji, pa moram reči, da jih noben izmed nas ne more prehvaliti. Vsi smo že prestopili prag Abrahama, pa imamo erekcije ravno tako dobre kot včasih, tako da nam ni prav nič žal staranja.

Vasja3.02.2017

Sicer nimam težav z erekcijo, ampak za daljše maratone v dvoje so pa odlične. Naslednji dan sem malo dehidriran, drugih problemov nisem zaznal.

Dušan27.1.2017

The Gold Pill je že nekaj časa moj zvesti kompanjon in lahko rečem, da me nikoli ne pusti na cedilu. Včasih je žena tečna, ampak se sedaj veliko hitreje pomiri, ker jo razveseljujem vsaj v postelji. Zadnje čase se sicer pritožuje in pravi, da bi rada, da bi bil spet malo manj aktiven, ker mi da ta tabletka tudi veliko energije in me včasih ne more dohajati. Skratka, o The Gold Pill same lepe besede...

Vasko20.1.2017

Čeprav vem, da so ti izdelki namenjeni starim moškim, sem enega dobil za foro od prijatelja. Zdaj jih uporabim, ko grem v lajf in moram reči, da sem z njimi trd res veliko dlje kot drugače pa tudi obdelam lahko več bejb kot sem jih včasih.

Grega6.1.2017

Sploh ne vem kaj drugega naj napišem kot to, da je ta izdelek res enkraten. Uporabljam ga po potrebi in prepričan sem, da mi bo prišel prav tudi na najdaljšo noč v letu, ki me čaka jutri. Z njim je erekcija res dobra in odkar uporabljam to tableto, žena še ni bila nezadovoljna z mano. No, vsaj kar se tiče posteljnih radosti...

Robi30.12.2016

Delal sem se norca iz prijatelja, ki je preizkusil to tableto, a me je vseeno nekako zanimalo, če ima zares takšen učinek, kot ga je opisal. Slišalo se je pretirano dobro. Skrivaj sem tableto naročil in jo tudi sam preizkusil. Z ženo sva s krajšimi premori seksala 2 uri in še bi lahko, če bi imela več kondicije. Noro!

Marjan23.12.2016

S fantom sva se odločila za nakup tabletk, ker sva želela nekaj novega. The Gold Pill nama je priporočal prijatelj, zato sva po internetu naročila tega. Rečeva lahko le, da nama ni žal. Vzela sva ga oba, ker naj bi bil namenjen tudi ženskam, in lahko vam rečem, da sva bila prijetno presenečena. Pri obeh je začel delovati v roku pol ure. Fantova erekcija je bila trda kot še nikoli in je zdržal pozno v noč, jaz pa sem čutila noro potrebo po seksu. Resnično ga priporočam vsem. Tudi tistim, ki nimate težav.

Tjaša19.12.2016

Soprogu je bilo sprva nerodno, ko sem mu kupila te kapsule, a že prvič je bila razlika očitna. Moram povedati, da zelo dobro delujejo. Uporabljava jih predvsem takrat, ko je soprog nekoliko bolj pod stresom zaradi službenih obveznosti. S pomočjo teh kapsul se včasih počutiva kot najstnika. Moram pa opozoriti, da včasih mož pojamra, da ga po njih boli glava. Drugih stranskih učinkov ni zaznati.

Lučka16.12.2016

Enkratne tablete na katere prisegam že odkar sem jih našel. The Gold Pill me nikoli ne razočara. Nimajo slabih učinkov, le dobre erekcije in še posebno dolgo trajanje spolnega življenja v katerem je sedaj zadovoljna tudi moja ženka. To pa je najbolj pomembno, saj je tako srečna tudi na vseh drugih področjih.

Dušan9.12.2016

Kljub ženskemu pridihu embalaže, sem se odločil poskusiti te čarobne zlate tablete. Po nasvetu prijatelja naj bi prijele že v pol ure, vendar pa so imele name kasnejši učinek. Šele po eni uri se je krvni obtok v mojem junaku okrepil in pričela se je akcija. Moja draga je komaj dohajala. Svetujem vam te ženske zlate tabletke.

Olaf2.12.2016

The Gold Pill je popolnoma obnorel mojo čebelico. Tako je divja, da mi jih sedaj kupuje kar sama. Resnično ga priporočam za divje noči!

Konrad25.11.2016

Te tabletke so nekaj najboljšega, kar sem doživel. Erekcije so res trde, pri sexu zdržim dolgo časa, partnerka je vedno potešena, jaz pa zadovoljen, zato se bom še kar naprej vračal k vam!

Grega18.11.2016

Tabletko sem prvič preizkusil dve leti nazaj in moram reči, da je več kot fantastična. Učinki se mi zdijo enkratni, stranskih po uporabi nisem opazil, žena je vedno zadovoljna in lahko rečem, da sem vesel, da sem se svojih težav z erekcijo lotil takoj in jih nisem ignoriral, ker tako niti ni opazila, sem jih imel, jaz pa sem tudi zadovoljen.

Polde13.11.2016

Sem starejši in lahko povem, da sem po 10 letni abstinenci s temi tabletami ponovno zaživel kvalitetno življenje. S partnerko se počutiva pomlajena. Dnevi so nama lepši in sva aktivnejša na vseh področjih.

Emil11.11.2016

Odkar z ženo uporabljava The Gold Pill so se najini posteljni užitki izboljšali. Jaz sem veliko bolj vzdržljiv, saj zmorem cel popoldan in dolgo v noč. Tudi njen libido se poveča in ona postane prava zverina v postelji. Prav tako so najini orgazmi veliko bolj intenzivni, predvsem njeni pa trajajo in trajajo. The Gold Pill se splača, saj je najino razmerje postalo trdnejše.

Vesela4.11.2016

Stvar je res odlična. Odkar uporabljam The Gold Pill je moja žena ekstra navdušena. Priporočam jo, če res hočete pokazati partnerici kdo je glavni v postelji…

Kato31.10.2016

Imel sem kar velike težave z erekcijo. Slučajno sem opazil reklamo za te "zlate" tabletke. Večinoma ne verjamem takšnim reklamam, vendar sem kljub temu kupil škatlico. Učinek je bil neverjeten. Nisem mogel verjet, pa partnerica tudi ne. Tako, da bi jih priporočal vsakemu moškemu, ki pride v takšno situacijo.

Frenky28.10.2016

Moja pozna petdeseta mi je zlata tabletka polepšala za 100%. Oba z ženo sva čudovito. Želja po spolnosti se je vrnila, ker vem, da ta mala tabletka neredi iz mene ljubimca kot bi jih imel 25. Ppriporočam vsem. Resnično super. Hvala vam.

Matija24.10.2016

The Gold Pill so nekaj enkratnega. Pred kratkim sem imel srečanje s parom in bilo je fantastično, saj sem lahko obdelal oba. Ona je doživela nekaj zaporednih orgazmov, korenjak je pa še kar stal. Obljubili smo si, da bomo še večkrat ponovili, saj te The Gold Pill spravijo v nebesa. Res neponovljivo.

Severin21.10.2016

Sicer nisem imel z erekcijo nikoli težav, ampak sem si pa zaželel malce popestritve v postelji. Ni zadovoljna samo žena, sedaj tudi ljubice. Zelo sem bil presenečen nad dejstvom, da lahko le zelišča tako pomagajo in naredijo tako spremembo – erekcije so res trde in dolgotrajne!! Vsem prijateljem priporočam, da jih preizkusijo, saj nimajo kaj izgubiti!

Ervin17.10.2016

Tabletka resnično deluje. Erekcijo imam tudi po več ur. Nakup tega izdelka priporočam vsem. Tabletke uporabljam že dalj časa in jih bom tudi v bodoče. Večina mnenj je banalnih, ampak The Gold Pill dejansko izstopa po svoji kakovosti: 1.) Ima minimalno stranskih učinkov! 2.) Deluje zanesljivo in še naslednji dan. 3.) Brez problema jo uporabljamo tudi starejši. 4.) Zelo ugoden vpliv ima na ženski libido.

Zvone14.10.2016

Tableta The Gold Pill res deluje. Po naravi sem bolj skeptična oseba in raznim kremam, preparatom, tabletam itd. nisem najbolj naklonjen, vendar, ko so se pojavile težave z erekcijo sem poskušal vse, šele na koncu (žal) tudi tablete The Gold Pill. Tablete so me vrnile v zlata leta – korenjak je sedaj tak kot v najboljših letih. Moj nasvet ob zaužitju table je, da pijete več vode, saj bodo sicer usta zelo suha, lahko pa se pojavi tudi rahel glavobol. Po izkušnja tableta učinkuje v primeru, da jo zaužijem na prazen želodec, prej kot v eni uri, sicer malo kasneje. Nakup zelo priporočam!!

Ljubitelj10.10.2016

Zelo sem zadovoljen z izdelkom, zato ga priporočam vsem moškim. Vsaj pri meni res deluje še četrti dan, prvi dan pa lahko seksam tudi 4-5 krat in to kar po kako uro in pol. Preizkusite, ne bo vam žal!

Jani7.10.2016

Tabletka The Gold Pill preizkušeno deluje. Učinek se pozna že v roku pol ure. Erekcija je boljša. Občutek je izjemen. Odnos traja dlje in je prepojen z energijo. Deluje tudi naslednji dan. Priporočam vsem, ki še niste poizkusili. Le hrabro.

Divji žrebec3.10.2016

Želiš popoln seks? Dolgo, razburljivo,  nepozabno dogodivščino v postelji?  Ti manjka samozavesti? Pravi naslov zate je THE GOLD PILL....  zlata vredna preizkušnja.... NEPRECENLJIVO....

Ignac1.10.2016

Na začetku res nisem verjel, ko sem poskusil 1. kapsulo The Gold Pilla, saj sem bil nad učinki nadvse presenečen. Glavobola ni kot pri nekaterih drugih tabletkah, zato sem sedaj redni odjemalec. The Gold Pill je daleč najboljša in je priporočam vsem ne glede na leta.

Štefan29.9.2016

Sem starejši, po 10 letni abstinenci sem s temi tabletami ponovno zaživel kvalitetno življenje. S partnerko se počutiva pomlajena. Dnevi so nama lepši, sva aktivnejša na vseh področjih.

Imran25.9.2016

Tablete uporabljam že več let. Ugotavljam, da si dejansko zaslužijo pohvale. Zadovoljstvo je opaziti tudi s strani partnerke, saj se zbuja zelo mladostno in zadovoljno. Zelo jih priporočam tudi starejšim osebam. Želel bi pa preizkusiti tudi reakcijo ob zaužitju partnerke, česar še nisem preizkusil. Pričel sem z uporabo modrih kapsul, sedaj pa ugotavljam, da so zlate najboljše!

Boris20.9.2016

Te tabletke uporabljam že kar nekaj časa. Zelo sem zadovoljen z njimi. Po uporabi tabletke sem tudi bolj vzburjen in akcija se dogaja še drugi dan. Moti me edino to, da mi jih včasih zmanjka… in to ravno takrat, ko bi jih najbolj potreboval.

Marcel10.9.2016

Naj vam povem, da je The Gold Pill do sedaj edina stvar, ki mi je pomagala pri težavah z erekcijo. Da mi moč in energijo ter zadovolji mene in njo. Počutim se kot, da ne bo nikoli konca s seksom, kar mi je zelo všeč!

Stara zakonca6.9.2016

Nad tabletkami sem zelo navdušen, zato nakup priporočamo vsakemu - nedvomno se izplača, čeprav se sprva ne zdijo ravno ugodne. Zamislite si 4 seanse odličnega seksa s trdim penisom, pa boste na ceno gledali precej drugače. Kdor ima težave z erekcijo, jih lahko reši s tem, ko naroči tablete!

Rajko3.9.2016

Star sem 56 let. Problemi z erekcijo so se pojavili pred leti. Odkar kupujem The Gold Pill, ta dela čudeže, nimam več problemov. Prve tabletke mi je kupila ravno žena in zadovoljstvo po tej tabletki je obojestransko. Sedaj žena skrbi, da mi jih ne zmanjka. Priporočam skeptikom naj poskusijo, saj tabletka dela čudeže.

Rajko30.8.2016

Imel sem grozne težave v postelji, počutil sem se neverjetno osramočenega pred svojo dolgoletno partnerico. Le s težavo sem svoje probleme zaupal prijatelju, kateri se je s tem očitno že spopadal. Svetoval mi je te tabletke in moram priznati, da sem bil sprva v močnih dvomih, kasneje pa sem spoznal, da zadeva deluje in tako sem že več kot leto zvest uporabnik.

Benedikt23.8.2016

Ko sem začel jemati tabletke The Gold Pill se je moje življenje spremenilo tako da sam ne bi verjel, če tega ne bi izkusil na svoji koži. Seks in vse z njim povezane spolne aktivnosti so dosegle novo raven in v postelji sem spet lahko začel preizkušati nove stvari. Sedaj, ko so otroci odšli od doma in imava nekaj časa zase, se lahko končno res posvetiva drug drugemu in nadoknadiva kar sva zamujala med odraščanjem otrok.

Lovrenc10.8.2016

Na The Gold Pill se lahko vedno zanesem. Ko jih vzamem, je trda, močna in dolgotrajna erekcija zagotovljena in moram reči, da me niso še nikoli pustile na cedilu, zato jih bom kupoval še naprej.

Anonimko3.8.2016

Te tabletke sem začel jemati po priporočilu prijatelja. Z njimi sem nadvse zadovoljen, zato sem jih priporočil vsem, ki mi kdaj pa kdaj namignejo, da imajo težave na področju intime. Edina stvar, ki me pri teh tabletkah moti je, da jih nisem odkril že prej in me je namesto tega skrbelo kako naj si pomagam, odgovor pa sem imel ves čas pred očmi, le na internet sem mogel iti!

Oto28.7.2016

Moram priznati, da sem si vedno mislil, da so kakršnekoli erekcijske tabletke ena sama marketinška prevara, ki služi na račun obupanih moških. Potem pa sem se tudi sam znašel v situaciji, ko sem bil pripravljen preizkusiti prav vse, da bi le lahko z ženo spet užival v spolnosti kot včasih. Takoj sem naletel na The Gold Pill in moram povedati, da ne bi mogel biti bolj srečen, hkrati pa tudi bolj presenečen, saj si nisem res nikoli mislil, da takšna stvar deluje. Vsem skeptikom priporočam, da jih preizkusijo, saj nimajo kaj izgubiti. Če ne delujejo, namreč vrnejo tudi denar.

Vlado21.7.2016

Nekaj časa nazaj sem v postelji prvič izkusil težave z erekcijo. Ker sem star šele 45, nisem mogel verjeti, da me lahko doleti kaj takega, saj sem si mislil, da se to zgodi šele, ko si starejši. Težave sicer niso bile velike, le težko sem ga spravil pokonci, pa čeprav sem bil vzburjen, vendar pa je bilo dovolj, da me je začelo skrbeti. Tako sem na internetu našel The Gold Pill in čeprav si nisem mislil, da bo deloval, sem presenečeno ugotovil, da ne le deluje, ampak so moje erekcije trše kot so bile prej in tudi zdržijo dlje časa, zato bi ga priporočil prav vsem.

Peter14.7.2016

The Gold Pill je rešil mojo spolnost. Nanj sem naletel slučajno, ker mi je o tabletah povedal prijatelj. Dolgo časa mi je bilo nerodno spregovoriti o mojih težavah z erekcijo, ko pa sem mu končno povedal, sem se počutil neumnega, da nisem tega storil že prej, ker je imel sam enake. Starost je res neizprosna. Povedal mi je o tabletkah, ki so res vredne zlata in tudi meni kupil eno škatlico. Sprememba je bila neverjetna. Ne morem reči, da je seks kot v mladih letih, ker nisem več tako gibčen, ampak je moja erekcija z njimi trda in to dolgo časa, zato je seks veliko boljši. Priporočam jih vsakomur, naj vam ne bo nerodno, ker drugače svojih težav ne boste mogli rešiti!

Milan7.7.2016

Tabletkam The Gold Pill se kar ne morem načuditi. Sicer nisem imeli z erekcijo nikoli težav, ampak sem si pa zaželel malce popestritve in ker prijatelj kar ni mogel prehvaliti teh tabletk, sem se jih odločil preizkusiti še sam. V postelji sem bil tako poskočen, da je žena mislila, da sem na drogah, hehe - to vam lahko vse pove o njihovi učinkovitosti!

Franci30.6.2016

Gold Pill so super. Ko ga vzamem nimam več nobenih težav, ampak je res pomembno, da veliko piješ, ker te lahko drugače malo boli glava. Tega sem se naučil prvič in od takrat vedno veliko pijem, da sem lahko potem poskočen tudi brez glavobola.

Senad23.6.2016

The Gold Pill so izjemne. Pred kratkim jih za kratek čas ni bilo na zalogi, zato sem bil prisiljen preizkusiti druge pri nekem drugem podjetju in moram povedati, da sem bil zelo razočaran. Cena je bila skoraj ista, učinek pa nikakršen. Zdaj sem se enkrat za vselej odločil, da uporabljam le The Gold Pill, ker vem, da ne le delujejo in poskrbijo za boljše in trdnejše erekcije, ampak so naravnost odlične.

Srđan16.6.2016

Te tablete so mi super. Oba sva poskočna kot včasih, tako da greva zdaj z ženo veliko raje spat hehe. Zadovoljen sem bil tudi z odnosom do strank. So zelo korektni in diskretni in rad kupujem od njih. Super izdelek in postrežba, kaj bi lahko še manjkalo...

Batina26.5.2016

The Gold Pill je odličen. Na začetku sem mislil, da je vse skupaj samo marketinški trik, ampak sem imel med rjuhami že kar precej težav, zato sem si rekel, da tako ne morem nič zgubiti, če ga stestiram. Tako sem ga preizkusil in takoj mi je bilo žal, da nisem tega storil že prej. Z njim je bila moja erekcija takoj v pripravljenosti, žena pa tudi, ko jo je zagledala, sam sem jo na tem področju v zadnjem času kar malo razočaral. Izdelek priporočam vsem, saj ga tudi dobiš zelo hitro!

Žarko19.5.2016

Moje mnenje glede tabletke The Gold Pill je idealno. Tabletke so naravnost enkratne in izredno učinkovite. Zelo sem bil presenečen nad dejstvom, da lahko le zelišča tako pomagajo in naredijo tako spremembo - erekcije so res trde in dolgotrajne!!

Krištof12.5.2016

Tabletke The Gold Pill so resnično vredne zlata, saj jih nebi zamenjal za nič drugega. Odkar jih jemljem so moje erekcije bolj trde in trajajo dlje časa, žena je zadovoljna, jaz pa tudi, ko vidim svoj penis v kondiciji, ki je že dolgo nisem izkusil. Priporočam vsem. Verjemite, vaša intima se bo drastično izboljšala...

Cene5.5.2016

Enkratna zadeva, ki učinkuje vedno in povsod. S partnerko sva izjemno zadovoljna, še bolj pa nama je všeč to, da lahko v zameno za mnenje dobiva brezplačne tabletke. Odličen izdelek in odličen odnos do strank!

Jožko28.4.2016

Desetletja nisem verjel v te zgodbice, pa sem vseeno poskusil. Niti pri dvajsetih mi ni stal tako trd in tako dolgo! Ne bom pisal romana, kratko malo poskusite in me prepričajte v nasprotno!

Abraham8.4.2016

Tabletke The Gold Pill so res dobro in učinkovito delujejo. Sicer nimam večjih težav (45 let) ampak trdota se je že po pol tablete bistveno izboljšala. Stranskih učinkov ni, je pa potrebno malo več tekočine zaužiti. Priporočam!

Izidor,3.3.2016

Pozdravljeni,

bil sem zelo skeptičen glede tabletk The Gold Pill ampak sem jih vseeno preizkusil in reči moram da sem več kot pozitivno presenečen. Zaradi zelo stresne službe sem imel zadnje čase težave, saj erekcija med odnosom ni dolgo trajala, s tabletkami pa sem bil pripravljen kar dvakrat zaporedoma, pa je bil še vedno pripravljen za tretjo akcijo, tako da prst gor za tole!

Silvo,29.2.2016

Imam 60 let in tabletke The Gold Pill uporabljam že 2 leti. Z njimi sem zelo zadovoljen pa tudi moja žena :), zato jih bom vsekakor kupoval še naprej. Hvala vam!

Božo,7.2.2016

Tabletka The Gold Pill je super odlična in te nikoli ne pusti na cedilu, skratka, nekaj kar res deluje - vedno,  povsod in močno ...

Sem kar preko 60 in redno uporabljam tabletko "The Gold Pill". Z eno besedo - odlično. Erekcija traja dolgo, brez stranskih učinkov. Tabletka je res "zlata"!

G.D., 2.1.2016

Sem Dejan star 38 let in že dolgo uporabljam tabletke Gold Pill. Sem zelo zadovoljen z njimi. Postanem pravi bik v postelji.

Dejan, 27.12.2015

Tabletke so fantastične in res je da držijo dolgo, zato so vredne vsakega centa.

Lisjak, 21.12.2015

Tabletka zares deluje dolgo časa. Sam sicer še nisem toliko star, vendar občasna dodatna stimulacija dobro dene in ta tabletka je popolna za to.

Lisko, 19.12.2015

Osebno sem naročil že večkrat tabletke, ker stvarca res deluje! In še večkrat bom naročil, ker je zadeva res top! Svaka čast! 😉

Stane, 14.12.2015

Pred časom sem preizkusil tabletko The Gold Pill in moram povedati da res deluje odlično. Erekcija kot v mladih letih. Od takrat sem jo naročil že večkrat. Res deluje, stranskih učinkov praktični skoraj ni. Ocena 5. Hvala vam za odličen proizvod.

DG5, 30.11.2015

Za višji emšo je tabletka zelo koristna in seks se zelo poboljša in je v njem več užitkov.

Sale, 21.11.2015

Tabletka deluje. Sem zadovoljen z njenim učinkom in se lahko spustim sproščeno v posteljne avanture,brez strahu pred neuspehom.Priporočam!

Mišo, 7.11.2015

Star sem 38 let in redno jemljem tablete Gold Pill. Pri meni delujejo zelo dolgo. S partnerko sva zelo zadovoljna pri spolni aktivnosti. Preizkusite in ne bo vam žal. Pri uporabi tabletk postanem pravi bik v postelji

Dejan, 1.11.2015

Učinki tabletke so zares hvale vredni, seveda obstaja ob prvem naročilu vedno nek dvom, še posebej zaradi poplav takšnih in podobnih proizvodov, ki marsikaj obljubljajo, ampak po jemanju lahko pritrdim, da čudezno deluje, spolna moč se v zelo kratkem času poveča in brezskrbno lahko uzivate v dolgih, ponavljajočih se spolnih odnosih. Tudi partnerka vam bo hvalezna, saj ji boste pričarali neskončno uzitkov ob tem pa boste v njenih očeh pravi sex simbol. Ob tem naj pripomnim, da tudi ni nobenih stranskih učinkov. Hvala in lep pozdrav!

Andrej, 26.10.2015

Tableta učinkuje zelo dobro in drži veliko časa, kar me je najbolj šokiralo. Z njo si lahko privoščim vse pa čeprav sem seksal le pet minut nazaj.

Tilen, 21.10.2015

Pri teh tabletah mi je najbolj top to, da delujejo vedno, ne glede na mojo zmatranost ali počutje, ker ti dvignejo raven energijo in te zbudijo ne le v smislu erekcije.

Žiga, 17.10.2015

Tabletke so super, jemljem jih že nekaj časa in lahko o njih rečem le pohvalne besede. Erekcija mi ne stoji samo nekaj minut, ampak dolgo časa, edini malce neprijeten stranski učinek je, da si rdeč v obraz, samo ne vem, če je to zaradi toliko seksa ali jemanja tablet :).

Neznan, 27.9.2015

Ne vem kaj naj povem drugega kot da delujejo super, zato jih bom zagotovo še naročil in to kmalu, zalogo si moram narediti vsaj za čez poletje.

Ciril, 14.9.2015

Tele kapsule so enkratne, lahko bi rekel celo najboljše do sedaj. Razdelil sem jih še trem prijateljem in vsi trije so resnično zadovoljni, zato svetujem vsem naj ne odlašajo z nakupom ampak si jih privoščite, ker je vredno.

Beni, 3.9.2015

Tabletka zares deluje dolgo časa. Sam sicer še nisem toliko star, vendar občasna dodatna stimulacija dobro dene in ta tabletka je popolna za to :).

A., 18.8.2015

Tabletke služijo namenu. Učinek je res dober, vendar pa imam včasih po jemanju tabletk glavobol, kar pa je rešljivo s pitjem velikih količin vode pred jemanjem.

Živko, 14.8.2015

The Gold Pill resnično pomaga, da lahko večkrat na dan skočiš v akcijo. Ker drži tako dolgo, en komplet zdrži veliko dlje kot bi drugače, zato jo ocenjujem z oceno super.

Dalibor, 22.7.2015

Star sem že kar nekaj čez 60 let, zato sem preizkusil tudi podobne druge proizvode, vendar je The Gold Pill najboljša, saj je resnično "zlata". Hvala vam za ta proizvod

Jaka, 16.7.2015

Ta tabletka je v pomoč pri prijetnih stvareh in mi služi veliko bolje kot ostale. Vse kar lahko rečem je, da je popolnoma neprecenljiva...

Cene, 7.7.2015

Moje mnenje o vaši tabletki je fantastično, res deluje kot pravi dinamit. Spolno življenje se mi je res spremenilo. Vse kar sem počel v mladosti se mi je sedaj povrnilo. Tudi najin odnos z ženo se je sedaj spremenil.

Branko, 30.6.2015

Super tabletka za popestritev ob vikendih in povečano samozavest. Deluje krasno, žal mi je le, da je nisem preizkusil že prej.

Miran, 6.6.2015

Z učinkom tabletk sem zelo zadovoljen. S partnerko sva hvaležna vsakič, ko naju povrnejo v mladostna leta. Ocena: čista petica.

Lev, 22.5.2015

Tabletke so dobra stvar, sicer delujejo z zamikom in dolgo držijo. So primerne za vse, ki imajo občasne probleme saj se ti po tabletkah Goldpill spet povrne samozavest.

Lado, 18.5.2015

Ta izdelek je v resnično pomoč pri prijetnih stvareh, veliko bolje kot ostali izdelki, veliko sem jih preizkusil do zdaj, a The Goldpill je najbolj upravičil moja pričakovanja: zagotavlja neverjetno moč, samozavest in sproščenost.

Kristan, 13.5.2015

Star sem 49 let in čeprav zdravo živim in se veliko ukvarjam s športom, sem kar pogosto trpel za erekcijsko disfunkcijo, dokler nisem naletel na Gold pill. Od začetka sem bil sicer skeptičen, pa vendarle sem si dejal, da nimam kaj izgubiti če poskusim. In moje spolno življenje se je neverjetno izboljšalo. Moja prijateljica kar ne more verjeti, da sem sposoben tolikih spolnih seans. Resnično vam hvala za tole neverjetno "zlato kapsulo".

Rado, 9.5.2015

Tabletke Goldpill dejansko delujejo, ne glede na počutje ali "zmatranost", saj ti po uporabi tudi dvigne energijo in te zbudi. Poskusite in se prepričajte kot sem se jaz, ne bo vam žal.

S.A., 5.5.2015

Izdelek je noro dober in ga za popestritev v domači postelji priporočam vsem, prav pa bo prišel tudi tistim, ki skačejo čez plot!

M., 1.5.2015

Tabletka je super in ni za prehvaliti. Če se preveč igraš z njo ti nič ne pomaga, zato se drži pravila in boš užival. Poskusita oba s partnerko pa bo ogenj v hiši.

Koki, 27.4.2015

O tabletki The Gold Pill imam samo dobro mnenje, ker so zares fantastične. Z njimi je seks pravi užitek. Ko jih enkrat preizkusiš, si brez njih ne znaš več predstavljati sveta. Res hvala

Mirči, 23.4.2015

Ta tabletka je neverjetna. Do sedaj nisem nikoli poskusil kaj takega, vendar pa deluje zelo dolgo časa, tako da ga vsekakor priporočam.

L.P., 19.4.2015

Zelo dober in učinkovit, zato ga priporočam vsem. Jaz vzamem samo polovično dozo, tako da imam eno kapsulo za dvakrat in zadošča! Hvala vam.

Janez, 15.4.2015

Star sem 51 let, tako da že nisem več tako aktiven kot sem bil v mlajših letih, zato sem poskušal že z raznimi pripomočki in najbolj mi ustreza ta. Drži zelo dobro, tako da je moj seks spet popoln, tako kot pred leti. Priporočam vsem, ne bo vam žal.

Tone, 11.4.2015

Glede na to, da sem že v višji starostni lestvici je erektilna disfunkcija pri meni pričakovana. Poskušal sem že precej različnih kapsul in tabletk z manj dobrimi rezultati. Ugotavljam pa da The Gold Pill dajejo večje in daljše užitke. Posameznikom bi svetoval, naj jih poskusijo in bodo videli kaj je to uspeh!

M., 7.4.2015

Spoštovani odkar sem postal uporabnik The Gold Pill lahko rečem, da resnično deluje in sem z njeno uporabo zelo zadovoljen. Spolno življenje je postalo pestrejše čeprav sem bil v začetku skeptičen v njeno resnično delovanje. Priporočam jo vsem, saj resnično deluje in posteljne radosti so postale resnično zanimive in pestre. Ocena čista pet. Priporočam.

Zadovoljen uporabnik, 3.4.2015

Na začetku sem bil precej skeptičen glede delovanja te tabletke, zdaj pa vidim, da resnično deluje in to zelo dolgo - super je!

Miha, 30.3.2015

Z uporabo tabletke sem zadovoljen in jo uporabljam že dlje časa. Vsakič znova me prepriča, kako lahko postane seks pravi užitek, ki traja in traja.

Tomaž, 27.3.2015

Tabletka The Gold Pill res "čudežno" deluje. Pred uporabo sem bil zelo skeptičen, sedaj pa lahko zatrdim, da kljub svojim 61 letom živim aktivno spolno življenje.

Marjan, 24.3.2015

Super zadeva, ki deluje enkratno ter brez stranskih učinkov!

Janez, 16.3.2015

Tabletka deluje. Sem zadovoljen z njenim učinkom in se lahko spustim sproščeno v posteljne avanture, brez strahu pred neuspehom. Priporočam!

Franc, 12.3.2015

Tabletka neverjetno izpolni pričakovanje. Že samo dejstvo da veste, da ne boste razočarali, deluje ! Ima pa tabletka pri meni 2 stranska učinka, rdečica in zabasan nos !

N.N., 22.2.2015

Navdušen nad učinkom zlatih tabletk in jih nebi zamenjal za nobene druge. Pravi afrodizijak! Če hočeš imeti dolg vroč sex kupi tabletke the gold pill, verjemi ne bo ti žal.

J.N., 14.2.2015

Izvrstne tablete. Ko želim popestriti večer še dodatno, uporabim tabletko in začne se nepopisno doživetje erotičnih igric tudi več ur skupaj. Zelo priporočam - deluje 100%.

Zadovoljen, 5.2.2015

Ta tabletka mi je povrnila moc bikca iz pred 14 let super priporocam.

Sigi, 30.1.2015

Nisem verjel v čudeže,to te tablete so neverjetni čudež in ja naj boljše na tržišču. Toplo priporočam, da jo sprobate tudi če nimate problemov v postelji je odlična popestritev, ne bo vam žal.

M.L., 25.1.2015

S tabletko Goldpill sem zelo zadovoljen,saj že polovička dobro opravi svoje delo in traja kar precej časa.Priporočam vsem ,ki želijo popestriti svoje intimne urice.

Nightrider, 19.1.2015

Večkrat sem že naročil tabletko TheGoldPill čeprav sem bil pred njeno prvo uporabo precej zadržan in skeptičen, ali bo delovala ali ne. Ko pa sem jo probal sem bil zelo presenečen saj je resnično delovala in v sexu sem lahko užival dlje kot običajno in nikakor korenjak ni omagal ampak sta in stal. Čudovito, zelo sem zadovoljen z njo in jo priporočam. Ocena 5.

Srečnež, 10.1.2015

Povsem fantastična tabletka, koristi tudi na fizični ravni, neverjeten čudež v spolnem življenju.

Massimo, 6.1.2015

Izdelek je resnično čudovit. Deluje povsem varno. Vedno. Nikoli me ne razočara. Sem zelo zadovoljen…Hvala.

Pedro, 31.12.2014

Sprva sem bil malce skeptičen, ampak, ko sem začel jemati THE GOLD PILL so bile to nepozabne izkušnje, saj sem imel spolne odnose s partnerico povsem drugačne kot običajno in to bolj trajne in prijetne, tudi naslednji dan mi omogoča nadaljevati. Zadovoljstvo, ki ga že dolgo nisem občutil...

Carmelo, 25.12.2014

S tabletko The Gold Pill sem varen v vsaki situaciji. Varen in očiten učinek omogoča zdrav odnos med partnerjema brez stresa.

Damian, 19.12.2014

Vaš izdelek me je zelo zadovoljil in ga ponaročam, ker me je izjemno zadovoljil.

Fabio, 14.12.2014

Star sem 31 let in lahko rečem, da je ta izdelek vrhunski in deluje zelo hitro. Vzamem ga na prazen želodec in moja erekcija postane zelo trda, najboljše pri tem pa je, da lahko po končanem spolnem odnosu zelo hitro začnem z novim, ker je moj penis spet hitro trd! Stranskih učinkov nisem opazil, mogoče imaš edino malo zamašen nos, samo nič strašnega. Uporabljal sem že veliko podobnih izdelkov, samo ni noben tako dober kot The Gold Pill. Sem zelo zadovoljen, zato ga bom še naročal.

Igy, 5.12.2014

Vsaka čast temu izdelku! Z ženo sva več let iskala kakšen dober produkt, ki bi nama omogočil daljši spolni odnos, saj je moj penis prej vedno hitro postal nekoliko preveč mehek. No, tudi žena se je prej težje vzburila in zato sva iskala nekaj za oba. Ko sva odkrila The Gold Pill nisva mogla verjeti! Izdelek je res fantastičen, zato sva o njem povedala tudi prijateljem. Kaj češ - smo že v letih, ko rabimo malo pomoči. Vse, kar lahko rečem o izdelku je super!

Anonimni, 30.11.2014

Ta izdelek res deluje in z njim se spet počutim mlad! Deluje zelo dolgo in mi vedno naredi trdga.

Hektor, 15.11.2014

Ne vem kaj naj rečem. Do danes sem mislil, da so take tablete samo ena navadna nate*******. Zmotil sem se.

Mitja, 22.10.2014

Neverjetne tablete. Priporočam jih vsakemu. Moj penis je trd kot kamen!

Muhi, 16.10.2014

Super izdelek, ki mu ni para. Čeprav se lako pohvalim z mnogimi atributi, trda erekcija ni bila nikol ena izmed njih. Danes je drugače...

Kiki, 10.10.2014

Te tablete so SUPER. Star sem 52 let in pri meni delujejo zelo dobro. Moje erekcije so bile vedno precej dobre, ampak so po tem ko vzamem Gold Pill še boljše. Zelo jih priporočam!

Ivan, 3.10.2014

Te tablete delujejo vsakič, ko jih vzamem. Moj seks je stokrat boljši kot včasih, zato sem zelo zadovoljen. Priporočam jih vsem. Ne boste razočarani!

Primož, 26.9.2014

Star sem že 65 let in se še ne želim upokojiti na nobenem področju, vendar mi pri tem nagajajo določeni anatomski deli. Odkritje tablete The Gold Pill je moje erekcije vrnilo v prejšnje stanje in me zelo osrečilo (in mojo mlajšo partnerko). Ena tableta in vse je drugače!

Adonis, 18.9.2014

Tablete nimajo stranskih učinkov in delujejo celo na 60 letnemu konju kot sem jaz!

Anonimni, 17.9.2014

Poskusil sem že veliko izdelkov za erekcijo ampak nisem nikjer doživel tako dobrih rezultatov kot pri Gold Pillu. Tako so mi bile všeč, da sem jih priporočil še prijateljem. Vse kar lahko rečem je hvala!

Anonimni, 10.9.2014

Star sem 33 let. Poizkusil sem The Gold Pill in res delujejo!Ponavdi nimam težav s trdim, ampak zadnjič se mi je nekej zalomilo in zato sem se jih odločil naročiti. Trd je ostal dlje ampak sem na učinek čakal kakšno uro, zato je bla tudi žena vesela, da ni bilo takoj vsega konec. Sem zelo zadovoljen.

Kas, 7.9.2014

The Gold Pill so zakon. Sem zelo zadovoljna stranka. Moja punca ne more verjeti kako sem se v postelji spremenil in tudi jaz sem navdušen nad učinkom tablet. Brez stranskih učinkov in super seks. To mora sprobati vsak moški!

Pavel, 2.9.2014

Super izdelek. Ne le da deluje, tudi njej bo všeč in se bosta lahko odlično sprostila.

Anton, 1.9.2014

Pozdravljeni, to je že moj drugi naročil in lahko povem da so tablete prava stvar. Eno sem vzel kakšno uro pa pol predn sem se dobil z mojo punco in sem bil že ves nervozen, ko sem se peljaj k njej. Še dobr, da me niso na poti ustavili policaji!

S.B., 26.8.2014

To je že moje četrto naročilo in moja partnerka se me kar ne more nasititi. Zaradi tabletke zdržim dlje časa in imam boljše erekcije - neverjeten izdelek!

Alen, 19.8.2014

Odlične tablete, priporočam tudi za tiste, ki trpijo zaradi erektilne disfunkcije. Izboljšuje kakovost, trajanje in zadovoljstvo v seksu s partnerjem. Pohvale, ocena 10.

Luka, 16.8.2014

Postal sem vaša zvesta stranka. Zahvaljujoč Gold Pillu sem pridobil željo s preteklosti. To je edinstvena moč in naravna formula. Ne morem brez vas --- hvala.

Miško, 11.8.2014

Zares dobro delujejo, akcija traja zelo dolgo. The Gold Pill pa je izjemen. Učinki kod bi bil v fitnesu. Ocena je čista petica.Po nekaj časa presledka z ženo razmišljava o ponovnem nakupu,ker so tabletke do zdaj od vseh še najbolj delovale.

Blaž, 4.8.2014

Moj mož je zaradi bolezni že čisto obupal,potem sva poskusila še z vašimi tabletkami, uspeh je fantastičen. Ocena je vsekakor 5.

Sonja-Milan, 30.7.2014

Probal sem kar nekaj tablet a mi tabletke The Gold pill najbolje pomagajo. So res odličen izdelek. Nimajo nobenih stranskih učinkov vsaj pri meni ne, pa imam povišan krvni tlak. Res so odlične.

Slavko, 26.7.2014

Sem abraham. To so čudežne tabletke. Kdor ima probleme z erekcijo naj ne dvomi. Kupujem jih ze leto dni in je vedno isti učinek. Sto procentov dam oceno pet ker nimajo nobenih stranskih učinkov. Ljubica je mlajša od mene ampak zelo zadovolna z mojo erekcijo. Še naprej jih bom naročeval.

Luka, 21.7.2014

Star sem čez 63 in sem poskusil tabletke the gold pill. Z njimi sem izjemno zadovoljen, saj je moja erekcija zelo močna .Deluje zelo dolgo tako da super.

Borut, 1.7.2014

Odličen izdelek, ima moč in učinek. Zelo priporočam, mislim, da daje celotnemu telesu pozitiven učinek, fizično se boljše počutim. Kakovostno prehransko dopolnilo, zelo priporočam. Pozdrav.

Maks, 20.6.2014

Odkar sem odkril tablete The Gold Pill ne morem živeti brez njih. Imam 64 let in sem pomlajen za 30 let. Danes že četrtič naročam 5 škatlic.

Gašper, 14.6.2014

Moram reči, da odkar uporabljam tabletke, se zdi, kot, da je mojih 63 let, nenadoma izginilo. Moč in vztrajnost me vedno spremljata, z velikim veseljem moje partnerke... in moje zadovoljstvo. Sem povrnil zaupanje in moč … ne vem več kolikokrat sem že naročil. Hvala.

K.T., 10.6.2014

Odličen izdelek, te spolno prerodi z izjemno močjo, za poskusiti, jo priporočam vsakomur in je brez stranskih učinkov. Hvala!

Lovro, 9.6.2014

Ocenjeno 10!!! 3. učinek je izjemen in neverjeten. Vse težave so izginile. Spolna aktivnost se je izboljšala, res zelo učinkovita. Star sem 25 let in nikoli nisem imel težav erekcijo, vendar na žalost v zadnjem času zaradi delovnega časa in stresa na delovnem mestu, nisem dovolj umirjen za dober spolni odnos. Pregledoval sem "na spletu in prebral o tem izdelku. Sprva sem bil zelo skeptičen, ampak sem poskusil ... Odlični rezultati in presenetljivi. Razen suhih ust nisem občutil nobenega stranskega učinka. Pohvale. Odličen izdelek.

G.N., 2.6.2014

Star sem 42 let, ugotovil sem, da je tabletka Goldpill učinkovita. Nisem čutil toplega občuteka, ki ga drugi opisujejo, predvsem pa je trajalo več ... in to je lahko bil samo mentalni učinek. Najbolj zanimivo je bilo po orgazmu, ostal je precej otekel in po nekaj “minutah " sem nadaljeval z odnosom. Partnerica je bila presenečena..

Vili, 29.5.2014

Star sem več kot 60 let, povem vam, da goldpil res deluje. To je moje drugo naročilo, če pomislim sem prvič naročil iz radovednosti. Deluje bolj kot tableta, ki mi jo je svetoval urolog. Veselo pričakujem dodatni dve tabletki, kot nova stranka. Hvala vsem ......

Miki, 22.5.2014

Z GoldPill sem zelo zadovoljen.Probal sem ze vec drugih tablet,ampak nobene niso imele tako dobrega ucinka kot Goldpill.Zagotovo bom še naročil in sem zaključil z iskanjem boljše, ker je ta trenutno številka ena na trgu!

Bojan, 7.5.2014

Vzamem kadar greva z ženo na kakšen romantičen vikend, ker drugače je stvar kar premočna in si zaradi otrok težko vzameva toliko časa, kolikor ga ponuja omenjena tabletka

Grega, 2.5.2014

Tablete The Gold Pill sem probal lansko leto prvič,bil sem malo skeptičen ali bo delovalo ali ne,učinek je bil zelo dobr,skoraj odličen,erekcija je bila “huda”,sex še boljši,žena zadovoljna,jest še bolj,sedaj sem redna stranka,razpoloženje se je povečalo in jih priporočam vsem.Skratka odlično,ocena čista 5.

Jaka, 28.4.2014

Tabletka je zakon! Sex je nepozaben za oba! Priporočam vsem, ki ste pod stresom ali pa samo za popestritev!

A.A., 19.4.2014

Kaj naj recem kot samo hudoooo dobra stvar!!! Sex je edinstven in traja do onemoglosti!Jaz sem zvesti kupec in bom tudi ostal, ker je nepogrešljiv dodatek zame in za punco!

Matej, 11.4.2014

Odlična stvar. S tabletko se je povrnila tudi samozavest, saj stvar resnično deluje brezhibno, erekcija je končno spet taka, kot je bila v najboljših časih. Priporočam!

Samo, 24.3.2014

Star 52let. Erekcije odlične in vzdržljivost zelo dolga, saj tudi po orgazmu še vedno možno nadaljevat kar naprej. Sem bil z eno velik mlajšo punco in ta ni mogla verjet kako sem vzdržljiv, saj je ona doživela kar 8 orgazmov ko jaz dva potem sva pa oba od utrujenosti obnemogla. Fenomenalno, to je prava sex bomba.

I.V., 14.3.2014

Pozdravljeni, zadeva res deluje! Res sem bil skeptičen ob naročanju izdelka, ker sem si mislil, sej je to vse skupaj spet en nateg. Pa smo rekli naj bo in da vidimo kako in kaj...čist sem bil navdušen nad učinkom, res deluje, name še boljš kot pravjo. Priporočam vsem, da probate! Ocena 10!

M.S., 10.3.2014

The gold pill...ko enkrat poskusiš,se ti živlenje obrne na glavo.Posteljni užitki so neprecenljivi.Hvala,priporočam vsem,mladim in malo manj mladim

Marko, 19.2.2014

Sprva si nisem upal vzet tabletke Gold pill.Nakar mi je kolega rekel, da jo je uzel in da je doma noro zato sem probal tudi sam in res noči so dolge in nepozabne.

Dare, 14.2.2014

Sem pozni abraham goldpil tabletke so res super pomagajo mi in some vrnili dvajset let nazaj se vedno je trd in stoji pokonci pa se nobenih stranskih ucinkov ni se bom naroceval goldpill.

Pero, 8.2.2014

Vam povem mojo zgodbo o teh tabletah. Sem uporabil the gold pill prvič samo iz radovednosti in vam povem so neverjetno dobre. Zdaj jih vzamem vsakič ko se peljem čez ljubljano za nemcijo. Punca je bla čist navdušena in sploh ni mogla zdržat, jaz bi pa komot brez pavze. Skratka probite ne bo vam zal!

Jaka, 4.2.2014

Ne morem verjet! Čista resnica je vse kar pravijo drugi v teh mnenjih. Jaz sem iz radovednosti vzel od prijatelja eno tabletko the gold pill, verjamite mi, da je nemogoca reakcija. Takoj sem narocil še 3 škatlice, res priporočam vsem da probate!

D.Z., 12.1.2014

Sem pozni abraham tabletke, goldpill vzamem dve v enem mesecu pred tem sem imel problem z erekcijo sedaj sem se vrnil dvajset let nazaj moj korenjak je trd in stoji pokonci nebi menjal za kake druge tablete pa še nobenih sprememb ni razen malo rdečila na obrazu ki hitro mine mojb ocena je čista petka še naprej bom naročeval goldpill hvala.

Abraham, 3.1.2014

Pozdravljeni, ta tabletka thegoldpil je res presenecenje, v postenji nisem pricekovao taksno moc.Iz radovednosti sem se odloco probat to neverjetno tabletko,vam povem eno mojo zgodbico sem v nemciji in sem so v javno hiso in verjamite, da me punca ni mogla zdrzat je na vrate potrko paznik in je reko kaj hudica asi ti robot al clovek in sem denar dobo nazaj skratka ta tabletka je res cudes .Priporocam velik tekocine in poun zelodec in da stopite v akcijo.

Kodzak, 2.12.2013

Star sem 48 let in mislim,da sem kar nadpovprečno spolno aktiven. Pred dvema letoma sem občasno začel uporabljati različne tabletke za povečevanje spolne moči. Tako da imam kar nekaj izkušenj z različnimi podobnimi preparati. Lahko pa vam potrdim, da je vaša tabletka Gold pill daleč najboljša od vseh do sedaj preizkušenih tablet. Gotovo ga bom še uporabljal. Hvala za dosedanje sodelovanje.

Robi, 1.7.2013

Zares enkratna tableta. Učinkuje zalo dolgo, rezultati so enkratni. Pri meni ni nobenih stranskih učinkov, tudi rdečice nobene, sex je enkraten, podaljša čas, skratka super. Tudi partnerica je bila zelo zadovoljna, res pa je da je prva tableta začela delovati po dveh urah, ampak čisto ok, vsak si mora taiming naštimat po svoje. Drugače pa noro....Probal sem že veliko različnih izdelkov, vendar ta tableta je res nekaj posebnega in jo bom sedaj redno kupoval.

Damjan, 17.6.2013

Sprva sem bil zelo skeptičen glede uporabe takšnih tablet. Nikoli nisem imel težav pri spolnih odnosov, vendar me je vseeno premagala radovednost. Naročil sem si tablete gold pill in niti malo ne obžalujem nakupa! Samozavest se ti dvigne za 100%. 10/10!!! PRIPOROČAM!!!

Andrej, 12.6.2013

Sem 50 letni moški in sem že poskusil kar nekaj teh tablet. Pri vseh drugih tabletah sem imel zelo rdeč obraz, s to tableto pa ni tega problema. Kar se pa tiče sexa je pa moja ocena čista 5,ker si v sexu rad zelo veliko privoščim, si s to tableto to res lahko. Enkratna stvar, res priporočam vsem.

Tone, 12.6.2013

Sem že pozen abraham. Ampak ta tabletka pa res dela čudeže spet sem se vrnil v tridesete, trd je kot kamen dolgo traje pa še nobenih stranskih učinkov ne opažam, malo rdečila v obrazu, ki hitro mine. Res ocena čista petka še naprej bom naročeval gold pill.

Pero, 26.5.2013

Pri ponovnem naročilu je bilo novo leto in takrat je bila tudi akcija zlate tabletke. Ta mi bo vstala v spominu za vedno, kajti trajalo je cel dan in se nadaljevalo v drugi dan, takrat sva z partneriko potrebovala kar dolg dopust. Za to zlato tabletko ocena 10 brez pardona. Še naprej sem vaš zvesti kupec

TOF, 16.2.2013

Pozdravljeni!
Tabletko sem naročil iz radovednosti,in moram povedat,da je enkratna in edina ki te nikoli ne pusti na cedilu tudi takrat ko si čisto "down". Dvigne se ti samozavest in sex postane daljši in še bolj strasten.

Andrej, 13.2.2013

Pozdravljeni! Imam jih malo čez 40, pa zaenkrat še nimam težev s svojim "Korlom", a zaradi radovednosti sem poskusil kako se obnese ob zaužitju te kapsule. Pri prvem skoku skoraj da ni razlike, pri vseh ostalil naprej pa se kar dobro izkaže. "Korl" je kmalu spet pokonci, potem pa kar stoji in stoji, meni potem zlepa ne pride, tako da se jaz prej utrudim kot on. Stvar deluje za čisto petko.

Korl, 1.2.2013

Pozdravljeni!

Od kolega dobil eno tableto na probo in stvar res deluje bolje kot še nekateri izdelki, ki sem jih sprobal. Malce dlje je trajalo, da je tableta prejela - pol pa dejansko nepopisni užitki in dolgotrajen seks. Ocena 5.

Golden007, , 27.12. 2012

Gold Pill sem naročil iz radovednosti in to kljub temu, da nimam težav z erekcijo. Že kmalu po zaužitju sem začutil prijetno toploto in povečanje že v mlahavem stanju. Kljub boljši erekciji sem bil manj občutljiv in sem zdržal dlje kot ponavadi. Lahko rečem, da sem zelo zadovoljen in da jo bom vzel še ob kakšni priložnosti.

Reiki, 6.12. 2012

Včeraj sem preizkusila tabletko TheGoldPill. Stvar res deluje! Nekaj časa traja, da začne delovati, ampak potem pa ... uff! Partnerka je bila zelo zadovoljna z mano, saj kar nisem imela dovolj 😉 Punce, priporočam!

Yo mama, 2.11.2012

Vaau, tole je res čisto zlato! Tabletka te vrne v najbolj divja najstniška leta. Tič je trd kot skala in energije za seks nikoli ne zmanjka. The Gold Pill je res nekaj najboljšega, kar sem preizkusil v zadnjem času.

J.C., 16.10.2012

Dame v mojem življenju so navdušene nad mojo novo odkrito zmožnostjo, da jih zadovoljim znova in znova namesto stare 'enkrat-pa-spat' rutine. Hvala vam od mene in njih ...

Kazanova, 26.9.2012

Vaš produkt je dalo mojemu možu moč, ki je nisem pričakovala, spet se počutiva kot najstnika.

Nastja, 14.9.2012

Uau! Kaj naj rečem, res mi je dalo zagon. Poskusil sem skoraj vse tabletke na trgu, a ta res deluje najbolje!

Erik, 15.8.2012

Lahko traja 2-3 ure, ali pa 34-40 minut, da začne delovati, - odvisno od tega, kaj počneš - vendar potem kar ne neha

Kovač, 14.8.2012

Super produkt, ki me drži celo noč pokonci.

Peter T., 1.8.2012

Jaz in partnerka sva oba vzela The Gold Pill. Jaz sem bil najbolj trd, in ona najbolj mokra v življenju. Nikoli se še nisem doživel takega seksa, kot, da bi bil spet 18 - lahko sem nadaljeval še in še.

P.K., 30.7.2012

Nikoli prej še nisem vzel takšne tablete in se mi tudi ni zdelo, da bi moral. A seks po tem, ko sem vzel The Gold Pill, je bil najboljši. Hvala ...

Mare, 19.7.2012

Gold Pill je super produkt, ki mi je podaril novo spolno življenje

Bobo, 12.7.2012

Sem Dejan star 38 let in že dolgo uporabljam tabletke Gold Pill. Sem zelo zadovoljen z njimi. Postanem pravi bik v postelji.

Dejan, 29.8.2015

Sem kar preko 60 in redno uporabljam tabletko "The Gold Pill". Z eno besedo - odlično. Erekcija traja dolgo, brez stranskih učinkov. Tabletka je res "zlata"!

G.D., 2.1.2016
Telefon
080 18 01
Naslov
Spletna fuzija d.o.o., Trpinčeva ulica 86, LJ
Email
info@thegoldpill.si