Vsa naročila, oddana od četrtka, 27.4., dalje, bodo zaradi dopusta odposlana v sredo, 3.5.
Telefon: 080 18 01 9:00-16:00, pon-pet
Spletna fuzija d.o.o., Trpinčeva ulica 86, LJ

Kaj je impotenca?

Impotenca je nezmožnost vzpostavitve in vzdrževanja erekcije med spolnim odnosom. Na svetu za impotenco trpi več kot 150 milijonov moških. Navadno gre za blažje oblike impotence, ki pa lahko nakazujejo na druge zdravstvene težave, zato je ob pojavu impotence potrebno posvetiti veliko pozornosti ostalim znakom, ki kažejo na pojav drugih bolezni ali okvar.

V velikem številu primerov impotence gre le za psihološke dejavnike, ki se lahko ozdravijo skozi pogovor z zdravnikom/terapevtom ali znotraj partnerskega odnosa, na žalost pa je impotenca še vedno tabu tema, zato do teh pogovorov navadno ne pride.

Vzrokov za pojav impotence je veliko, mednje pa prištevamo vzroke telesnega izvora, npr. bolezni srca in ožilja, nevrološke težave ali poškodba penisa, oziroma nepravilnosti na njem. Manj pogosti vzroki, ki pa so v zadnjem obdobju močno v porastu, so psihičnega izvora, kot posledica stresa, depresije in drugih psihičnih težav. Impotenca je lahko tudi stranski učinek določenih zdravil. V velikem številu primerov je impotenca ozdravljiva, v zdravljenje pa je potrebno vložiti veliko volje in truda.

Nikar ne pozabite na partnerje

Velik del težav je rešljivih znotraj partnerskega odnosa. Preden se zatečete po pomoč k zdravniku ali naravni alternativi, vam svetujemo odkrit pogovor s partnerico, ki lahko odpravi marsikatero težavo, pa naj si bo to v postelji ali kje drugje. Tudi naravna alternativa, kot je The Gold Pill Plus, bo bolje delovala, če bosta v postelji oba sproščena.

Zakaj nastane impotenca?

Po mnenju strokovnjakov so najpogostejši dejavniki, ki vplivajo na pojav impotence:

– Ateroskleroza,
– Diabetes,
– Visok krvni pritisk,
– Holesterol,
– Zmanjšano delovanje ledvic zaradi obolenj ali okvare,
– Porušeno hormonsko ravnovesje,
– Poškodbe vretenc ali živčevja,
– Depresija,
– Stres,
– Kajenje,
– Nezdravo uživanje alkohola,
– Previsoka telesna teža,
– Slaba kondicija kot posledica pomanjkanja gibanja.

Moški smo si med seboj različni, zato zgoraj našteti dejavniki ne vplivajo na vse enako. Vsekakor pa prisotnost teh dejavnikov zvišuje tveganje za pojav impotence. Svetujemo vam, da ukrepate preventivno in svoje telo ohranjate v dobri kondiciji s primerno prehrano, rednim gibanjem in izogibanjem slabim razvadam, kot sta kajenje in pitje alkohola.

Zdravljenje impotence

Odkritje vzroka za impotenco je ena izmed najpomembnejših nalog zdravnika. Impotenco lahko povzroči veliko število različnih dejavnikov, zato je nujno, da se s specialistom odkrito pogovorimo o svojem življenjskem stilu, spolnih navadah, potencialnih boleznih ter predložimo seznam vseh operativnih posegov, ki smo jih opravili. Na podlagi tega zdravnik navadno predpiše terapijo v obliki zdravil. Sicer pa poznamo več različnih terapij, ki vse preverjeno delujejo pri zdravljenju impotence:

– z zdravili: zdravila so učinkovita, vendar pa so pogosto agresivna in imajo mnoge neželene stranske učinke. Pred terapijo z zdravili se je potrebno temeljito posvetovati s specialistom, ki nam tudi napiše recept za zdravilo. Po prenehanju jemanja zdravil se impotenca navadno vrne.

– s črpalkami: poznamo zračne in vodne črpalke. V principu delujeta podobno, glavna prednost vodne črpalke pa je ta, da ustvarja enakomerno silo vzdolž celotne dolžine penisa in je do 250% bolj intenzivna od zračne črpalke.

– s kirurškim posegom: z operativnim posegom navadno posegamo v ožilje na penisu. Gre za skrajen poseg, ki se redko opravlja in ni vedno uspešen.

Najmanj nevarni, a ob enem zelo učinkoviti metodi odpravljanja erektilne disfunkcije, še vedno predstavljata uporaba vodne črpalke in naravne, zeliščne alternative zdravilom na recept. Zeliščne alternative so naravne in vsebujejo sestavine, ki jih najdemo v naravi in se jih v tradicionalni medicini uporablja že več stoletij. Imajo znanstveno dokazan vpliv na spolno slo in omogočajo boljši in daljši spolni odnos. Imajo pozitiven vpliv na libido tako pri moških, kot tudi pri ženskah. Vodna črpalka povečuje spolno vzdržljivost, poleg tega pa odpravlja zakrivljenost penisa in poveča njegov obseg in dolžino.

Pred uporabo zdravil na recept priporočamo, da preizkusite nenevarne naravne alternative. Če uporaba alternativnih sredstev ne pomaga, se o težavah pogovorite s svojim zdravnikom.

Pripomočki

Kadar se impotenca ne pojavi zaradi težjih zdravstvenih težav ali poškodbe, lahko motnje odpravimo z uporabo naravnih ali mehanskih pripomočkov. Poseganje po takih alternativah je smiselno, saj imajo ostale metode lahko hude stranske učinke. Naravne alternative so efektivne in popolnoma varne. V naravnih tabletkah najdemo sestavine, kot so na primer ginseng, koromač, rožni koren, guarana, kajenski poper, navadna kopriva, murva, ipd. Te sestavine večinoma spodbujajo krvni obtok in dajejo telesu energijo, kar nam pomaga pri hitrejši regeneraciji po spolnem odnosu. Prav tako pa naravne učinkovine v tabletah vplivajo na vzdržljivost in povečujejo intenzivnost orgazma. Učinkujejo tako na moške, kot tudi na ženske.

Pogosto je impotenca posledica težav z ožiljem. V tem primeru si lahko pomagamo z vodnimi črpalkami, ki poleg zdravljenja erektilnih motenj pomagajo tudi pri povečanju penisa. Priporočamo vam vodno črpalko Bathmate, ki je že mnogim moškim spremenila spolno življenje na bolje, in velja za najbolje prodajan izdelek za povečanje penisa in odpravljanje impotence. Rezultati redne uporabe vodne črpalke Bathmate so trajno podaljšanje penisa, trajno povečanje obsega in volumna, odprava prezgodnje ejakulacije in povečanje samozavesti ter seksualne vzdržljivosti. Sile, ki delujejo na penis pri vodni erekcijski črpalki so za 250% bolj intenzivne kot pri klasični zračni črpalki.

Kakovost spolnih odnosov vpliva na kakovost življenja

V spolnosti uživajte kot še nikoli!

Kupi zdaj!

Telefon
080 18 01
Naslov
Spletna fuzija d.o.o., Trpinčeva ulica 86, LJ
Email
info@thegoldpill.si