Vsa naročila, oddana od četrtka, 27.4., dalje, bodo zaradi dopusta odposlana v sredo, 3.5.
Telefon: 080 18 01 9:00-16:00, pon-pet
Spletna fuzija d.o.o., Trpinčeva ulica 86, LJ
Impotenca

Impotenca

Impotenca je nezmožnost vzpostavitve in vzdrževanja erekcije med spolnim odnosom. Na svetu za impotenco trpi več kot 150 milijonov moških. Navadno gre za blažje oblike impotence, ki pa lahko nakazujejo na druge zdravstvene težave, zato je ob pojavu impotence potrebno posvetiti veliko pozornosti ostalim znakom, ki kažejo na pojav drugih bolezni ali okvar.

Preberi članek
Ejakulacija in težave povezane z njo

Ejakulacija in težave povezane z njo

Ejakulacija ali izliv je izcedek semenske tekočine iz moškega razmnoževalnega trakta, ki ga običajno spremlja orgazem. To je istočasno pogosto tudi zadnja faza moškega vzburjenja in osnovna komponenta naravnega spočetja. Do ejakulacije lahko v redkih primerih pride zaradi bolezni prostate, popolnoma spontano pa se lahko pripeti tudi med spanjem (mokre sanje ali nočni izliv). Vrste težav, ki običajno spremljajo moški izliv so prezgodnja, odložena ali pozna, retrogradna ejakulacija in anejakulacija.

Preberi članek
Erekcija

Erekcija

Erekcija je fiziološki pojav pri katerem penis postane velik, trd in nabrekel. Penilna erekcija je posledica zapletenih psiholoških, nevroloških, vaskularnih in endokrinih dejavnikov ter jo pogosto povezujejo s spolnim vzburjenjem ali spolno privlačnostjo, čeprav lahko do nje pravzaprav pride popolnoma spontano. Oblika, kot in usmerjenost erekcije se razlikujejo od posameznika do posameznika, vendar pa so v veliki meri odvisni od prirojenih genskih značilnosti.

Preberi članek
Seks tableta

Seks tableta

Spolnost je človeška zmožnost izkustva erotičnih odzivov in doživetij. Izražamo in občutimo jo lahko na različne načine, vključujoč misli, fantazije, poželenja, prepričanja, vrednote, prakse, vloge in razmerja, ki se lahko odražajo z vidika bioloških, fizičnih, čustvenih, socialnih in duhovnih stališč. Biološki in fizični vidik tako zajemata človeške razmnoževalne funkcije, npr. prirojen spolni nagon, čustveni in duhovni vezi med posamezniki, ki se navzven zrcalijo kot ljubezen, zaupanje in skrb, socialni pa vpliv družbe na posameznikovo spolnost.

Preberi članek
Libido

Libido

Libido ali spolna sla je posameznikov vsesplošni spolni nagon ali sla po spolni aktivnosti. Nanj vplivajo biološki, psihološki in socialni dejavniki. Spolno slo z biološkega vidika uravnavajo hormoni, večinoma testosteron in dopamin, s socialnega pa nanjo močno vplivata delo in družina ter psihološki faktorji kot so osebnost in stres. Pri libidu igra pomembno vlogo tudi zdravstveno stanje posameznika, njegov način življenja, sreča v razmerju in leta (puberteta, starost).

Preberi članek
Telefon
080 18 01
Naslov
Spletna fuzija d.o.o., Trpinčeva ulica 86, LJ
Email
info@thegoldpill.si